top of page

NON
 INVASIVE

Delicate Fabric_edited.png
iris8080_greek_white_real_statue_woman_f
5D822E96-9C6D-4BD6-A2FD-2AE267C0122A_edi

Zo skin health Obagi tretmani

SVJETSKI POZNATI DR. ZAIN OBAGI MIJENJA IZGLED KOŽE ZAUVIJEK. ZDRAVA KOŽA NIKADA PRIJE NIJE BILA TOLIKO IZRAŽAJNA KAO DANAS.

Dr. Zein Obagi je dermatolog, svjetski poznati stručnjak s najnovijim tehnologijama za estetiku kože. Dr. Obagi postao je vodeći lider kao inovator, edukator i autor svojih proizvoda koji nude najbolju i najkvalitetniju njegu za sve tipove kože kao i starosne dobi.

Dr. Zein Obagi bio je pionir u revolucionarno drugačijem konceptu estetske dermatologije usmjerene na poboljšanje i održavanje općeg stanja kože kao i na pojedinačna oboljenja koja se uspješno liječe.

1. ZO® Skin Health Proizvodi | Proizvodi za dnevnu preventivnu njegu kože.

Posebno razvijeni da pomognu pacijentima održavati terapijske rezultate liječenja, osiguravaju učinkovitu nemedicinsku dnevnu njegu kože, pomažu kod preranog starenja kože, oštećenja kože, te održavanja zdrave kože.

JEDNA OD NAJBOLJIH MEDICINSKO-KOZMETIČKIH LINIJA NA SVIJETU „ZO SKIN HEALTH OBAGI“

2. ZO® Medical Proizvodi | Napredna, terapijska rješenja

Proizvodi predstavljaju najnovija razmišljanja dr. Zein Obagi u stvaranju i održavanju zdrave kože s terapijskim tretmanima, novim protokolima, lijekovima na recept i proizvodima koji liječe širok spektar medicinskih kožnih bolesti.

Formule dizajnirane da nude maksimalnu zaštitu od štetnog učinka sunca i vanjskih zagađivača.

Proizvodi koji pomažu u kontroli masnoće, eksfolijaciji mrtvih kožnih stanica, odčepljivanju pora, sprječavanju rasta bakterija i stvaranja novih akni.

Akne

Anti age – bore

Ekskluzivne formule koje pomažu u dramatičnom poboljšanju izgleda finih bora, izjednačavanju tona kože, učvršćivanju kože, poboljšanju teksture i uklanjanju staračkih pjega.

Rješenja za jednoliku boju i ton kože, pomažu u stimulaciji proizvodnje kolagena i elastina za čvrst, sjajan i gladak izgled kože.

Hiperpigmentacije

Oštećenja od sunca

bottom of page