+385 1 3779 129 info@glumicic.com

JEDNA OD NAJBOLJIH MEDICINSKO-KOZMETIČKIH LINIJA NA SVIJETU „ZO SKIN HEALTH OBAGI“

Zo skin health

..„Ljepota lica nalazi se u ljepoti zdrave kože. Zdrava koža ne ovisi o godinama koje nosimo, već kako i na koji način se brinemo o njoj“..

SVIJETSKI POZNATI DR. ZAIN OBAGI MIJENJA IZGLED KOŽE ZAUVIJEK ZDRAVA KOŽA NIKADA PRIJE NIJE BILA TOLIKO IZRAŽAJNA KAO DANAS

Dr. Zein Obagi je dermatolog,svjetsko poznati stručnjak sa najnovijim tehnologijama za estetku kože. Dr. Obagi postao je vodeći lider kao inovator, edukator i autor svojih proizvoda koji nude najbolju i najkvalitetniju njegu za sve tipove kože kao i starosne dobi.

Dr. Zein Obagi je bio pionir u revolucinarno drugačijem konceptu estetske dermatologije usmjerene na poboljšanje i održavnaje općeg stanja kože kao i pojedinačna oboljenja koja se uspješno liječe.

Zo skin products

ZO® Skin Health Proizvodi | Proizvodi za dnevnu preventivnu njegu kože
Posebno razvijeni da pomognu pacijentima održavati terapijske rezultate liječenja, osiguravaju učinkovitu nemedicinsku dnevnu njegu kože, pomažu kod preranog starenja kože, oštećenja kože, te održavanja zdrave kože.

ZO® Medical Proizvodi | Napredna, terapijska rješenja
Proizvodi predstavljaju najnovija razmišljanja dr. Zein Obagi u stvaranju i održavanju zdrave kože s terapijskim tretmanima, novim protokolima, lijekovima na recept i proizvodima koji liječe širok spektar medicinskih kožnih bolesti.

ZO skin slike

Prelistajte priloženi PDF i pogledajte slike (prije/poslije) koje prikazuju učinkovist ZO skin tretmana.

Preuzmite PDF

Akne
Proizvodi koji pomažu u kontroli masnoće, eksfolijaciji mrtvih kožnih stanica, otčepljivanju pora, spriječavanju rasta bakterija i stvaranja novih akni

Anti age – bore
Ekskluzivne formule koje pomažu u dramatičnom poboljšanju izgleda finih bora, izjednačavanju tona kože, učvršćivanju kože, poboljšanju teksture i uklanjanju staračkih pjega

Hiperpigmentacije
Rješenja za jednoliku boju i ton kože, pomažu u stimulaciji proizvodnje kolagena i elastina za čvrst, sjajan i gladak izgled kože.

Oštećenja od sunca
Formule dizajnirane da nude maksimalnu zaštitu od štetnog učinka sunca i vanjskih zagađivača.

Rosacea
Rješenja koja ciljaju uzroke simptoma rosacae, umiruju i stabiliziraju kožu