Poznati o zahvatima

Poliklinici dr. Glumičića prvi puta sam se obratila nekoliko godina unazad… Kažem – prvi, jer bilo kome tko uđe u ovu instituciju i prođe medicinsku obradu, može biti jasno ovo što ću reći sada: jednom klijent, zauvijek vjeran klijent. Ambijent koji više podsjeća na luksuzan hotel nego na medicinsku ustanovu, uslužno i uvijek dobro raspoloženo osoblje, i ono najvažnije – vješte ruke vrhunskog stručnjaka kojemu se možete obratiti s povjerenjem, sa saznanjem da je procjena i informacija koju ste dobili objektivna i istovjetna rezultatu koji možete očekivati. Dr. Glumičića sam dosada s povjerenjem preporučila velikom broju svojih prijatelja i poznanika, tako da se krug vjernih klijenata iz godine u godinu sasvim sigurno – povećava…

Nikolina Pišek

TV voditeljica

Sinišu poznam dugi niz godina..i uvijek sam imala maksimalno povjerenje u njega, njegov rad i njegovu kliniku. I ja i moji bližnji smo prezadovoljni njegovim uslugama i preporučila sam ga brojnim svojim prijateljicama te ću to činiti i u buduće.

Anica Kovač

Miss Hrvatske 1995.

Prije više godina operirao sam nos kod dr. Glumičića nakon što je par mojih poznatih već bilo kod njega i prezadovoljan sam i rezultatom i funkcijom. Cijeli je proces protekao bezbolno, te mogu samo preporučiti i doktora i njegov tim.

Domen Kumer

Slovenski pjevač

Dragi moji, ljubitelji dr.Glumičića i njegovog rada, velika mi je čast da imam priliku podijeliti s Vama nekoliko riječi o susretu s mojim najdražim doktorom i njegovim timom. Bilo je to, za mene, davne 2007.godine kad sam odlučila napraviti jednu sitnu preinaku na svom tijelu (kako je popularno reći među poznatima-iz zdrastvenih razloga) i u moru ponuđenih opcija vođena povjerljivom preporukom ali i intuicijom odlučila sam se posjetiti dr.Glumičića. Iako ih ne volim i ja sam zavedena njima došla na prvi sastanak puna predrasuda i očekivanja. Naravno, kako to uvijek biva u takvim situacijama već na samom ulazu ostala sam razoružana ljubaznošću i prirodnošću ali i estetikom osoblja. U luksuznom ambijentu njegove klinike, u samom srcu kompleksa dovedena sam u doktorovu ordinaciju u kojoj me je dočekao jedan topao, srdačan, nasmijan i nadasve stručan mlad čovjek. Bio je to dr.Glumičić koji je promjenio moj život na bolje. Sitna preinaka koju je izveo on u suradnji s njegovim timom i dan danas čini me sretnom ženom ali i plijeni pažnju kuda god krenem. Svakako bi preporučila ovaj tim kao najsigurniji i najstručniji tim u ovom dijelu regije i s godinama sam sigurna da ću se, s vjernošću Lesija, vraćati u okrilje sigurnosti ordinacije dr.Glumičića.

Ana Gruica

Glumica

Kod Dr. Glumičića radila sam rinoplastiku s kojom mi je uspješno ispravljena devijacija odnosno suženje desne nosnice, što je i estetski utjecalo na simetriju cijelog lica, a nije drastično promijenilo fizionomiju i prirodnost. Sad mi je nos napokon funkcionalan, nemam problem pri pjevanju i disanju kao prije, a zadovoljna sam i vanjskim izgledom. Osim toga ljubazan je, temeljit i ima izvanredan tim ljudi sa sobom.

Žanamari Lalić

Pjevačica

Prije više godina imao sam ozbiljnih problema pri disanju na nos zbog devijacije septuma. Dr Glumičić mi je operativnom korekcijom rješio problem, bez ikakvih bolova te sam već za 8 dana bio spreman vratiti se svakodnevnim obvezama. Prezadovoljan sam i ishodom operacije i kompletnom uslugom i mogu samo reći da mi je drago da imamo takvu vrhunsku ustanovu i profesionalni tim u našem gradu.

Rene Bitorajac

Glumac

Nakon neuspješnog zahvata u Poljskoj, čula sam od kolegice manekenke o dr. Glumičiću još prije 10 godina, te odlučila ponovno obaviti korekcije nosa i grudi kod njega. Prezadovoljna sam rezultatom, osjećam se izvrsno te sam doktora Glumičića preporučila i svojim brojnim kolegicama iz svijeta mode.

Lena Schachinger

Miss Poljske

Siniša mi je operirao nos prije više godina, primarno zbog disanja, i prezadovoljan sam ishodom cijele priče. Kako funkcionalno, tako i estetski. Trebalo mi je nekih 7 dana da budem potpuno ok, i nije bilo nikakvih bolova. Sinišu mogu samo preporučiti kao i njegovu cijelu ekipu i kliniku.

Tomislav Jelić

Muzičar (Colonia)

Prezadovoljna sam rezultatima, te iako je prošlo više od dvije godine nisam imala niti jedan problem iako svakodnevno treniram i aktivno se bavim fitnessom. Uz vrhunsku kvalitetu dr. Glumičića kao kirurga i estete, ljubaznost osoblja i stvarno prekrasna klinika samo su dodatan razlog zašto bi se uvijek vraćala tamo i svakome to isto preporučila

Maja Curavić

Miss Multiverse 2012 Hrvatska

Kako smatram da je briga o svom vlastitom tijelu i izgledu ujedno i poštivanje samog sebe, dr Glumičić i njegov tim već dugi niz godina moj je najbolji izbor. Izuzetno sam zadovoljan njihovom profesionalnošću, ljubaznošću i nadasve uslugom koja je bok uz bok najkvalitetnijim klinikama te vrste u svijetu..

Veljko Marton

Poduzetnik