Osoblje

Dr.med. Siniša Glumičić

Dr.med. Siniša Glumičić

glavni kirurg i osnivač poliklinike

Rođen u Zagrebu te odrastao u liječničkoj obitelji, dr. Glumičić se već u ranom djetinjstvu opredjeljuje za poziv liječnika.

Nakon završene srednje škole u Bostonu (Massachusetts, SAD) upisuje studij medicine u Zagrebu gdje i diplomira 1988. godine kao tada najmlađi liječnik u Europi. Po završetku studija medicine odlazi u SAD, gdje boravi godinu dana u Bostonu i educira se iz područja plastične i rekonstruktivne kirurgije u sklopu klinike za plastičnu kirurgiju na Massachusetts General Hospital, kao i u privatnoj ustanovi za estetsku kirurgiju Boston Cosmetic Surgery Center. Za više informacije o dr. Glumičiću otvorite sljedeću stranicu.

dr. Damir Žalac

dr. Damir Žalac

anesteziolog

Dr. Damir Žalac diplomirao je 1991. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a 2001. završava specijalizaciju iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja. Završio je brojne edukacije u Hrvatskoj i u inozemstvu, predavao je na kongresima, simpozijima i tečajevima, autor je i koautor stručnih publikacija i knjiga iz područja anestezije.

Darija Burić

Darija Burić

glavna medicinska sestra, bacc oec i bacc sestrinstva

Darija je zaposlena na klinici od 1998 godine te je danas glavna medicinska sestra Poliklinike. Prije početka rada na našoj POLIKLINICI radila je u Njemačkoj kao instrumentarka, te izvrsno govori njemački, talijanski i engleski jezik.

Lana Novosel

Lana Novosel

medicinska sestra

Lana je zaposlena na Poliklinici od 2001 godine i vrsna je instrumentarka. Izvrsno govori engleski jezik.

Jelena Milinović

Jelena Milinović

medicinska sestra

Jelena je medicinska sestra sa 10 godišnjim iskustvom rada u kliničkoj bolinici Split. Zadnjih 7 godina u Splitu radila je kao instrumentarka.

Tanja Šečić

Tanja Šečić

tajnica poliklinike

Tanja vodi brigu o logistici, kontinuiranom provođenju ISO standarda te svim administrativnim poslovima vezanim za uredno poslovanje.

Marija Majdandžić

Marija Majdandžić

instrumentarka

Naša najmlađa sestra/instrumentarka. Ima višegodišnje iskustvom u kardiološkim i abdominalnim operacijskim salama. Spretna, brza i uvijek vesela.

Dragica Folnegović

Dragica Folnegović

domaćica poliklinike

Predano brine o urednosti ustanove i besprijekornoj čistoći, a u njezinim kulinarskim delicijama uživa cijelo osoblje kao i ponekad naši pacijenti.