Mediji o nama

Blanka Vlašić: I dalje je to moj stari nos, samo ravniji

“Više se ne sjećam kako mi je nos izgledao prije. Čini mi se kao da mi je uvijek bio ovakav. Zapravo, i dalje je to moj stari nos, samo je ravniji. Velike grudi više nisu in, sad se cijeni dobra guza” – otvoreno je progovorila naša najbolja atletičarka Blanka Vlašić u intervjuu.

Jutarnji.hr, 13.11.2008

Pročitajte više

Novi nos napravili Niko Kovač, Dino Rađa, Rene Bitorajac...

“Dino Rađa dvaput je kod mene prije nekoliko godina operirao nos, a ozlijedio ga je igrajući košarku. Moji su pacijenti i dvojica poznatih hrvatskih rukometaša te dvojica poznatih nogometaša” – kaže Glumičić, čiji je zadovoljni pacijent i TV voditelj Rene Bitorajac.

Večernji.hr, 12.3.2014

Pročitajte više

Doktor kojeg zvijezde naprosto obožavaju

Dr. med. Siniša Glumičić, danas vlasnik zagrebačkog estetskog kirurškog centra Glumičić Medical Group, jučer je proslavio 20 godina rada u svojoj poliklinici te se u razgovoru za tportal prisjetio događaja koji su ga obilježili profesionalno, ali i privatno

tportal.hr, 22.3.2015

Pročitajte više

Nevjerojatna preobrazba Igora iz Dravske Doline

Ozljeda nosa je poljuljala njegovo samopouzdanje. Odlazak plastičnom kirurgu dr. Glumičiću je sve promijenio.

Vizita.si, Slovenija, 14. svibanj 2015

Pogledajte video

Intervju Dr. Glumičića v današnji reviji Story

Priznani lepotni kirurg dr. Siniša Glumičić je strokovnjak na različnih področjih, specializiran še posebej za obraz.

Story, Slovenija, 19. prosinac 2013

Preuzmite PDF

Operacija: Savršeno tijelo

15 stvari o estetskim zahvatima za muškarce.
Žene na muškarcima najčešće žele ‘popraviti’ trbuh i zategnuti lice. Povećanje penisa žene nisu tražile još nikad – to muškarci rade zbog sebe!

Insider, broj 4, ožujak 2008

Preuzmite PDF

Marijana Batinić operirala nos kod Glumičića

Kako bi stala na kraj svojim mukama, Marijana je navodno ovih dana posjetila proslavljenog domaćeg estetskog kirurga Sinišu Glumičića, čijim su se čarobnim rukama prepustile mnoge poznate Hrvatice, a koji je na Marijani obavio korekciju nosa.

net.hr, 04.09.2012

Pročitajte više

Natalija Verboten znova na t.i. facelifting

Po enkratnem obisku priznanega lepotnega strokovnjaka je pevka Natalija Verboten podlegla estetskim korekturam. V Zagrebu je znova obiskala dr. Glumičića, ki ji je predstavil najnovejše metode nekirurških posegov.

govori.se, 01. lipanj 2014

Pročitajte više

Salome stavila botox na lice zbog Big Brothera

“Prije BB-a sam se malo ‘popravila’ kod plastičnog kirurga Siniše Glumičića. Stavila sam botoks na čelo i oko očiju. Kod Glumičića sam već prije radila nos, a grudi sam operirala četiri puta. Stavio mi je silikonske umetke od 500 ml, najveće u svojoj karijeri” – otkriva Salome

24sata.hr, 20.02.2008

Pročitajte više

I Hrvatska ponekad zna...

Panika koja se podignula zbog spornih PIP implantata nije zaobišla ni našu zemlju. Dugo se govorilo, pisalo, razgovaralo o tome, da bi na posljetku proizašao zaključak kako oni nikad nisu korišteni u hrvatskim ordinacija.

StoryBook, kolumna Pod nož, 2012

Preuzmite PDF

Golemi potencijal masnog tkiva

Korigira bore i ožiljke te zamjenjuje implantate
-Sve što ste željeli doznati o upotrebi masnog tkiva u estetskoj kirurgiji pitali smo estetskog kirurga Sinišu Glumičića.
– 6 činjenica o trenutačno najpopularnijoj temi u estetskoj kirurgiji

Jutarnji list/Anti-age, proljeće 2012

Preuzmite PDF

Osobne iskaznice vodećih hrvatskih stručnjaka za bezvremensku ljepotu

‘I u krizi ljudi ulažu u ljepotu’ – Dr. med. Siniša Glumičić
‘Želja za ljepotom je urođena’ – Doc. dr. sci. Ivo Džepina

Jutarnji list/Anti-age, 2010

Preuzmite PDF

Face lift nezamjenjiv još i danas!

Često pacijenti budu iznenađeni brzinom oporavka i bezbolnošću cijele priče. Većina se pacijenata može već za desetak dana vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima, a postignut rezultat, tj. osvježeni izgled, opstaje idućih desetak godina pa i duže.

Smile, broj 11, ožujak 2012

Preuzmite PDF

Tonino Picula: Novi izgled za EU

Piculin novi imidž za Europski parlament. Skratio je uši.”Odavno sam zaključio da mogu čuti jednako dobro i s manjim ušima, a nisam imao priliku nešto poduzeti. Nedavno jesam, čujem odlično, a osjećam se još bolje.”

24 sata, broj 2942, 03. srpanj 2013

Preuzmite PDF

Veće grudi i novi nos srpskoj pjevačici i slovenskim misicama

Sretan sam kad u danu imam barem tri-četiri operacije nosa. Operacija nosa veliki mi je izazov jer je svaki nos nova zagonetka.

Arena, broj 2233, 2003

Preuzmite PDF

Estetski zahvat na licu Lejle Šehović

Miss Hrvatske podvrgnula se operaciji nosa kod uglednog zagrebačkog kirurga…
Novi nos za nove izazove.

Glorija, 1998

Preuzmite PDF

Novinarka Berta Dodevska i Siniša Glumičić

Berta Dodevska: Uspjeh se ne čeka, treba ga se uhvatiti.

Vikend Dnevnik, broj 110, Makedonija, 13. svibnja 2000

Preuzmite PDF

Lepši človek je srečnejši človek

No, priznam pa, da imamo stranke, ki dobesedno želijo tako imenovani ‘plastic look’. – rekao je dr. Siniša Glumičić

Story, Slovenija, 2009

Preuzmite PDF

"Mađioničar" koji je promijenio izgled mnogih Hrvatica

Dok nas kult ljepote tijela, kojim ljudski rod određuje što je privlačno a što nije, progoni već stoljećima, pitamo se postoji li uopće osoba koja je u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, koja je uvjerena da na njenom tijelu ne postoji niti jedna mana koju treba prikriti?

Vjesnik, Caffe, broj 101, 12. studenoga 2003

Preuzmite PDF

Prvi Hrvat koji je priznao face-lifting

BOOM muške estetske operacije u Hrvatskoj – 30 posto pacijenata su muškarci.
Srećko Pavić (66), hotelijer iz Tisnog na Murteru podvrgnuo se faceliftingu, estetskoj operaciji pomlađivanja: “Prije estetske operacije bio sam lijep, a sada sam još ljepši, i to mi se sviđa.”

Nacional, broj 430, 10. veljače 2004

Preuzmite PDF

Dr. Siniša Glumičić: Kod mene nema čekanja

Poliklinika Siniše Glumičića funkcionira kao pravi mali švicarski sat: premda simpatične sestre neprestano trče tamo-amo i svi su stalno u poslu, atmosfera je ležerna i opuštena. I sam dr. Glumičić je takav, vječno u pokretu, a uvijek prijazan i šarmantan…

Lady, broj 4, rujan 1999

Preuzmite PDF

Dr. Siniša Glumičić - I umjetnik i liječnik

Estetska kirurgija u Hrvatskoj postaje sve prihvaćenija i traženija. Žene su još uvijek u značajnoj prednosti što se tiče broja zahvata, te osim korekcije nosa najčešće traže liposukciju. Muškarci pak traže transplataciju kose.
“Osobno su mi najdraže operacije nosa i zovem ih rađanjem nosa jer se tek tijekom operacije nameće kako nos na nekom licu treba izgledati…” rekao je dr. Siniša Glumičić, jedan od naših najpoznatijih estetskih kirurga

Beauty Forum, Hrvatska/Slovenija, 1/99

Preuzmite PDF

Prva šetnja Modnog Mačka s novim nosom

Estetska kirurgija u Hrvatskoj postaje sve prihvaćenija i traženija. Žene su još uvijek u značajnoj Uhvatili smo Modnog Mačka na Zrinjevcu u prvoj šetnji s novim nosom, a ispričao nam je da je presretan jer je Siniša Glumičić ostvario njegove snove i da je sada potpuna osoba

tportal.hr, 18.5.2010

Pročitajte više

Estetski kirurg dr. Siniša Glumičić - Interview

Svaki čovjek, željeli to sebi priznati ili ne, osjeća se bolje ako izgleda dobro… Svi volimo vidjeti lijepu ženu, dotjeranog muškarca, što zbog medija koji nas svakodnevno bombardiraju lijepim licima i tijelima, a što zbog naših vlastitih osjećaja estetike… Kozmetika i estetska kirurgija u posljednih desetak godina razvijaju nevjerovatnom brzinom…

Beauty & fitness, N° 0, rujan 1994

Preuzmite PDF

Novi nos plesne dive

Prije četiri mjeseca popustila je nagovaranjima i riješila problem u ordinaciji dr. Siniše Glumičića. Zagrebački estetski kirurg joj, doduše, nije smanjio veličinu nosa nego je samo “poravnao” kvrgu koja je njezin profil činila nepravilnim.

gloria.hr, 05.04.2007

Pročitajte više

Skijašica Nika Fleiss kod Glumičića korigirala uši

Skijašica Nika Fleiss je prije desetak dana posjetila estetskoga kirurga Glumičića. Voditeljica Mila Horvat kod istog je kirurga korigirala nos

24sata.hr, 16.04.2008

Pročitajte više

"Radila sam samo nos!"

Radila sam samo nos! Nakon što sam korigovala nos, promenila mi se kompletna fizionomija lica i, priznajem, vratilo mi se samopouzdanje!

Svet plus, 28. svibanj 2013

Preuzmite PDF

'Nakon operacije nosa lice mi je nježnije'

Antonija Mandić, otvoreno je progovorila o operaciji nosa kojoj se nedavno podvrgnula. “Nos mi je sada malo uži i kraći, a skinula sam i grbicu na sredini. Promjena se jedva vidi, toliko sve izgleda prirodno.”

tportal.hr, 20.1.2013

Pročitajte više

Neboleče in brez krvi nad odvečno maščobo

Često pacijenti budu iznenađeni brzinom oporavka i bezbolnošću cijele priče. Većina se pacijenata može već za desetak dana vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima, a postignut rezultat, tj. osvježeni izgled, opstaje idućih desetak godina pa i duže.

Smile, broj 11, ožujak 2012

Preuzmite PDF