top of page
65247d03b4c22f027e69a7e3-goddess-aphrodi

INTIMNA 

ESTETSKA KIRURGIJA

O zahvatu

G-shot, ili augmentacija G-točke jednostavna je procedura koja rezultira povećanjem Grafenbergove zone na gornjem svodu vaginalne stjenke kako bi žena mogla imati intenzivnije seksualno iskustvo i mogući doživljaj dubljeg i tzv. vaginalnog orgazma. Žene opisuju da nakon povećanja G-točke postaju puno svjesnije postojanja iste kao i naglašene senzibilnosti tog dijela anatomije.

Što je G-točka?

G-točka ili tzv. Grafenbergova zona je područje na gornjem svodu vagine locirano oko 5 - 8 cm do prednjeg vaginalnog zida, između vaginalnog otvora i uretre, i spada u naglašeno senzitivnu zonu koja prema brojnim istraživanjima predstavlja područje križanja brojnih živčanih završetaka. Isto tako postoje i brojna istraživanja koja negiraju postojanje Grafenbergove točke, iako su opisane ultrazvučne analize koje razvijaju hipotezu da je G - točka u stvari nastavak klitorisa.

G SHOT procedura

Hijaluronski filer s lidokainom pažljivo se injicira u područje G-točke, dajući toj anatomskoj lokaciji punoću, povećanje obujma i naglašenu senzitivnost. Efekt traje oko 6 mjeseci.

bottom of page