top of page
logo
Delicate Fabric
Sinisa-Glumicic

U šetnji s primarijusom dr. Glumičićem:
Posjetili smo dosad neviđene kutke poliklinike i it beauty destinaciju.

Primarijus dr. med. Siniša Glumičić jedan je od najutjecajnijih estetskih kirurga u regiji, ali i svijetu. Iza njega je dugogodišnje iskustvo od više od 25 godina u svijetu estetske kirurgije te bezbroj uspješnih operacija. 

Delicate Fabric
Delicate Fabric
Sinisa-Glumicic

Najpoznatiji estetski kirurg u Hrvatskoj govori o tri desetljeća privatne prakse, uzrocima neprirodnog izgleda pacijenata, libido boosteru i vitaminskim injekcijama za oporavak nakon pada imuniteta, te otkriva zašto mu je gumenjak draži od jedrilice

yachtscroatia.hr, 2023

Siniša Glumičić: Najutjecajniji estetski kirurg u regiji

Delicate Fabric
Delicate Fabric
mediji o nama

Gotovo svaki potencijalni pacijent ili pacijentica koji dođu na razgovor o rinoplastici ima u pametnom telefonu barem nekoliko primjera željenog izgleda nosa. Nekada su te želje realne, a nekada su to čiste fantazije, kaže maksilofacijalni kirurg Siniša Glumičić.

Gloria.hr, 2023

Najljepši od najljepših: Estetski kirurg otkrio nam je čije nosove Hrvati najviše žele

Delicate Fabric

Kroz nekoliko desetljeća predanog rada i tisuća pacijenata i klijenata koji su prošli kroz njegove stručne ruke, vlasnik Glumičić Medical Group Boutique klinika za estetsku kirurgiju zasigurno je među najzaslužnijima za popularizaciju estetskih tretmana i zahvata i Hrvatskoj, kao i za razbijanje mnogih tabua estetske medicine i kirurgije.
 

Estetica.hr, 2023

OVO SU “TVORNICE” NAJBOLJIH NOSOVA
U ZEMLJI!

Sinisa-Glumicic
Delicate Fabric

Već sigurno par godina zaredom, pri skoro svakom novom pregledu i susretu s pacijenticom ili pacijentom, znam da će u jednom trenu posegnuti za svojim mobitelom, otvoriti Instagram i pokazati mi, neku drugu prekrasnu ženu ili muškarca s upravo ‘takvim nosom’ ili takvom ‘strukturom lica’, kakvu bi oni željeli.

Coverstyle.hr, 2023

Sinisa-Glumicic

Prim.dr. Siniša Glumičić u novoj kolumni o ‘diktaturi ljepote’ i ‘buccal fat removal’ trendu koji su prigrlile svjetske zvijezde, njegovim prednostima i manama

Delicate Fabric

Već desetljećima pratimo razne trendove u estetskoj kirurgiji, od povećanja grudi, usana, sad smo došli do uklanjanja masnog tkiva iz obraza (bukalna masnoća). Iako to nije novi postupak, buccal fat removal ovih dana je postao viralan nakon što je glumica Lea Michele objavila novi selfie s primjetno udubljenim obrazima. Naravno, društvene mreže potaknule su rasprave, a javila su se i brojna pitanja o ovom zahvatu. Mi smo odgovore odlučili pronaći kod jednog od najutjecajnijih estetskih kirurga prim.dr.med. Siniše Glumičića.

Zivim.gloria.hr, 2023

glumicic mediji

BUCCAL FAT REMOVAL
Napravile su ga Bella Hadid, Zoë Kravitz, Lea Michele... Zašto svi luduju za ovim zahvatom?

Delicate Fabric

Navikli smo na liste čekanja kad su u pitanju pregledi ili zahvati u bolnicama, no jeste li znali da i domaći estetski kirurzi imaju poprilične liste čekanja – barem kad su u pitanju popularni zahvati? Iako nam vrsnih kirurga ne nedostaje, neki od njih ističu se – kako među kolegama, tako i među pacijentima, koji su spremni na mjesece čekanja kako bi brigu o izgledu svog lica i tijela povjerili upravo njima.
 

Estetica.hr, 2022

glumicic mediji

HRVATSKI ESTETSKI KIRURZI S LISTOM ČEKANJA

Delicate Fabric

Prim.dr. Siniša Glumičić otkriva kako stare zvijezde serije ‘Seks i grad’ i trendi Njujorčanke u pedesetima, dostojanstveno ili pretjeruju estetskim zahvatima

Coverstyle.hr, 2022

Prim.dr. Siniša Glumičić u svojoj novoj kolumni za lifestyle portal Cover Style piše o najslavnijim Njujorčankama koje su ponovo oživjele uloge koje su ih proslavile u novom izdanju serije ‘Seks i grad’ pod imenom ‘And Just Like That’. 

Sinisa-Glumicic
Delicate Fabric

Kada su Joan Collins pitali koje su joj najljepše godine u životu, odgovorila je: “Onih 10 između 49. i 50.” Poznata zlica iz Dinastije uspijeva i u 80-oj izgledati barem 20 godina mlađe, a za to zaslugu pripisuje dobrim genima. Zlobnici će reći kako su definitivno zaslužni geni, ali talentiranih plastičnih kirurga koji stoje iz njezinog izgleda. Kako bilo, ima ih i koji ponosno otkrivaju tajne svoje mladolikosti. 
 

DR. SINIŠA GLUMIČIĆ: NAJBOLJE VRIJEME ZA FACELIFTING JE NAKON 50-E

Estetica.hr, 2022

Sinisa-Glumicic
Delicate Fabric

Siniša Glumičić je čovjek koji mijenja izgled i život drugih. Čak i onima kojima je estetska kirurgija strani pojam, zacjelo su čuli za prim. dr. Glumičića. Rođen u Zagrebu te odrastao u liječničkoj obitelji, dr. Glumičić se već u ranom djetinjstvu opredjeljuje za poziv liječnika. S preko 25 godina iskustva i tisuće operacija iza sebe prim. dr. Glumičić danas je jedan od najcjenjenijih estetskih kirurga u regiji.

Journal Man: Siniša Glumičić

Journal.hr, 2022

Siniša-Glumičić
Delicate Fabric

vecernji.hr, 2022

Doktor Siniša Glumičić otkriva kako je biti najpoznatiji estetski kirurg, ali i zašto su cijene tako visoke: 'Tu nije riječ samo o operaciji'

U novoj emisiji tajne svog zanata otkrio nam je najpoznatiji estetski kirurg, doktor Siniša Glumičić.

Od ranih dana specijalizacije krenuo je s privatnom praksom estetske kirurgije. Dugogodišnjim, prepoznatim radom, dostigao je titulu najpoznatijeg estetskog kirurga. Kaže, danas početi s privatnom praksom nije lako.

Sinisa-Glumicic
Delicate Fabric

Gloria.hr, 2021

Brzi bljesak: Petero estetskih kirurga predlaže tretmane i zahvate uz koje ćete zablistati u kratko vrijeme

Ravno u krv - infuzijski kokteli pomlađuju, oporavljaju i podižu libido

Izgledati lijepo, svježe, odmoreno i zdravo želja je mnogih, ali za to nisu dovoljni dobar san i genetika te dobar estetski kirurg. Izuzetno je važan i „građevni materijal” za obnovu stanica i tkiva, ističe prim. dr. Siniša Glumičić, maksilofacijalni kirurg, koji je u Poliklinici Glumičić Medical Group ovih dana u ponudu uveo infuzije koktelima biranih sastojaka. Zašto infuzije?

Sinisa-Glumicic
Delicate Fabric

INmagazinNovaTV, 2021

Zavirili smo u muško modno carstvo - svoj ormar otvorio nam je Siniša Glumičić

On je poznati cijenjeni primarijus i plastični kirurg zaslužan za ljepotu tisuća, što poznatih, što nepoznatih Hrvatica. U slobodno vrijeme ljubitelj je motora, sporta i izrazito je stajliš. Pravo je zadovoljstvo bilo zaviriti u muško modno carstvo Siniše Glumičića. 

Sinisa-Glumicic
Delicate Fabric
Sinisa-Glumicic

“Da, kad pogledam unazad, zadovoljan sam. Nisam ni u jednom trenutku požalio u ovih 25 godina što sam ‘prevario’ svoju prvu ljubav neurokirurgiju i odlučio podariti sreću svojim pacijentima novim nosovima, ljepšim kapcima, životom bez klempavih ušiju...#

ISPOVIJEST NAJPOZNATIJEG HRVATSKOG ESTETSKOG KIRURGA 'I nakon 25 godina operacije nosa su mi najdraže: one najviše mogu vratiti sat starenja'

Jutranji.hr, 2020

Delicate Fabric
Sinisa-Glumicic

Nije prošlo ni sedam godina otkada se kći Kim Basinger hvalila po medijima kako je njezina majka prirodno lijepa žena zbog toga što je cijeli život izbjegavala sunce, vježbala, zdravo jela i njegovala svoju kožu prirodnim preparatima.

ESTETSKI KIRURG SINIŠA GLUMIČIĆ ANALIZIRA NOVO LICE ČUVENE GLUMICE 'Žene poput Kim dolaze mi svaki dan, ali ja ih odbijam pa kasnije popravljam štetu'

Jutranji.hr, 2019

Delicate Fabric
Sinisa-Glumicic

Dr. med. Siniša Glumičić, danas vlasnik zagrebačkog estetskog kirurškog centra Glumičić Medical Group, jučer je proslavio 20 godina rada u svojoj poliklinici te se u razgovoru za tportal prisjetio događaja koji su ga obilježili profesionalno, ali i privatno.

Doktor kojeg zvijezde naprosto obožavaju

tportal.hr, 2015

Delicate Fabric

Story Bazar INTERVJU

Intervju dr. Glumičića sa Storyjem
LAHKO DELAMO ČUDEŽE VENDAR NE NEMOGOČE

Sinisa-Glumicic
Delicate Fabric
Sinisa-Glumicic

Lijepša osoba je sretnija osoba

Story Bazar INTERVJU

Delicate Fabric

Story Bazar INTERVJU

Operacija: savršeno tijelo

insider-2008
brad pitt

Kako bi i sami doznali u čemu je stvar, obratili smo se vrhunskom stručnjaku, prim. dr. Siniši Glumičiću, specijalistu maksilofacijalne kirurgije koji nam je otkrio kojim faktorima Brad Pitt duguje ovako vječno dobar izgled.

Journal.hr, 2023

Sinisa-Glumicic

Među najtraženijim zahtjevima u estetskim poliklinikama svake je godine operacija nosa, a u kategoriji NAJBOLJA RINOPLASTIKA pobjedu je ponovno odnio prim. Siniša Glumičić,
U kategoriji N
AJBOLJI FACELIFTING, a čitatelji su glasovima omogućili prim. Siniši Glumičiću nastavak pobjedničkog niza, pa je tako još jedna nagrada pripala ovom uglednom kirurgu.
U kategoriji NAJBOLJA ESTETSKA KIRURGIJA TIJELA (posvećenoj zahvatima abdominoplastike, liposukcije i podizanja stražnjice) glasovi čitatelja su na prvo mjesto smjestili primarijusa Sinišu Glumičića, koji je postao najnagrađivaniji liječnik ove dodjele nagrada.

 

Estetica.hr, 2023

DOZNAJTE TKO SU NAJBOLJI ESTETIČARI PREMA IZBORU ČITATELJA PORTALA ESTETICA.HR!

Neki su liječnici u Hrvatskoj sinonim za estetsku kirurgiju, a među njima je svakako prim. dr. Siniša Glumičić. Mnogi njegovo ime povezuju s počecima estetske kirurgije u Hrvatskoj, ili barem s njenom popularizacijom – jer je među prvima izgradio impresivnu karijeru upravo u polju estetike. Čime se danas najviše bavi, u čemu uživa kad nije s pacijentima, kako izgleda njegov idealni odmor i kakvi su mu poslovni planovi za budućnost! Odgovore saznajte u nastavku!
 

Estetica.hr, 2022

Sinisa-Glumicic

PRIM. DR. SINIŠA GLUMIČIĆ ZA ESTETICU: O HOBIJIMA, PLANOVIMA ZA BUDUĆNOST I (SVE)MOGUĆOJ ESTETSKOJ KIRURGIJI

Svijet se pita koja je tajna mladolikog izgleda Brada Pitta

MEDIJI
   O NAMA

Sinisa-Glumicic
bottom of page