top of page
glumicic
Siniša Glumicic

Rođen u Zagrebu te odrastao u liječničkoj obitelji, prim. dr. Glumičić već se u ranom djetinjstvu opredjeljuje za poziv liječnika.

Nakon završene srednje škole u Bostonu (Massachusetts, SAD) upisuje studij medicine u Zagrebu gdje i diplomira 1988. godine kao tada najmlađi liječnik u Europi.

Siniša Glumičić

Po završetku studija medicine odlazi u SAD, gdje boravi godinu dana u Bostonu i educira se iz područja plastične i rekonstruktivne kirurgije u sklopu klinike za plastičnu kirurgiju na Massachusetts General Hospital, kao i u privatnoj ustanovi za estetsku kirurgiju Boston Cosmetic Surgery Center.

Otvorite sljedeću stranicu da biste pročitali više o karijeri prim. dr. Glumičića.

Osoblje poliklinike Glumicic

dr. Damir Žalac
 

Anesteziolog

Dr. Damir Žalac diplomirao je 1991. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a 2001. završava specijalizaciju iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja. Završio je brojne edukacije u Hrvatskoj i u inozemstvu, predavao je na mnogim kongresima, simpozijima i tečajevima. Posljednjih 8 godina blisko surađuje s prim. dr. Glumičićem i njegovim timom.

Darija Burić

bacc.oec., bacc.med.techn.
Glavna sestra Poliklinke

Darija je zaposlena na klinici od 1998. godine te je danas glavna medicinska sestra Poliklinike. Prije početka rada na našoj Poliklinici radila je u Njemačkoj kao instrumentarka, te izvrsno govori njemački, talijanski i engleski jezik.

Osoblje poliklinike Glumicic

Lana Novosel

Glavna instrumentarka / asistentica

Lana je zaposlena na Poliklinici od 2001. godine i vrsna je instrumentarka. Izvrsno govori engleski jezik.

Osoblje poliklinike Glumicic
Osoblje poliklinike Glumicic

Maja Rejc

Instrumentarka / asistentica

Maja je viša medicinska sestra / instrumentarka s višegodišnjim iskustvom rada na klinici za Otorinolaringologiju, KBC REBRO, te zatim kao sestra instrumentarka u transplantacijskom timu kliničke bolnice MERKUR. Godine 2018. pridružuje se našem timu.

Osoblje poliklinike Glumicic

Vedrana Akrapović

Instrumentarka / viša medicinska sestra

Vedrana je vrsna instrumentarka sa dugogodišnjim iskustvom u operacijskim salama, te je već više od 15 godina u privatnoj praksi koju uvijek nadograđuje sa svojim znanjem i iskustvom.

Osoblje poliklinike Glumicic

Laura Marinčić

Instrumentarka / viša medicinska sestra

Laura je naš najmlađi član, ali vrlo spretna instrumentarka čiji osmijeh svako jutro zablista u operacijskoj sali.

Osoblje poliklinike Glumicic

Romana Pavalić

Administrator / medicinska sestra

Nakon višegodišnjeg života u inozemstvu (2008-2020) pridružila se našem timu sa svojim sveobuhvatnim multikulturalnim iskustvom stečenim u korporativnoj VIP avijaciji.

Osoblje poliklinike Glumicic

Nerina Štefan

Domaćica poliklinike

Nina predano brine o urednosti Poliklinike i besprijekornoj čistoći, a u njezinim kulinarskim delicijama uživa cijelo osoblje kao i ponekad naši pacijenti.

Osoblje poliklinike Glumicic

Marcel Topolovac

Rukovoditelj održavanja

Marcel brine za sigurnost objekta, održavanje tehničkih pogona naše zgrade, te pravovremeni transport osoblja i svih nužnih potrepština za besprijekorno funkcioniranje ustanove.

OSOBLJE

bottom of page