top of page
Botox
Botox
Botox
Botox

Botox

Kroz posljednja dva desetljeća BOTOX je postao jedan od najčešće korištenih injekcijskih tretmana u estetskoj kirurgiji te se danas smatra jednim od najdjelotvornijih injekcijskih preparata za uklanjanje raznih bora lica, kao i za eliminiranje znojenja u području pazuha, dlanova ili tabana. Na našoj se poliklinici BOTOX primjenjuje od 2001. godine te smo kroz posljednjih 10 godina aplicirali botox kod više od tisuću pacijenata, kontinuirano se uvjerivši u njegov izvrstan efekt pri eliminaciji mimičnih bora lica. Koristimo isključivo originalni BOTOX firme ALLERGAN koji je registriran u Hrvatskoj, te spada u najkvalitetniji proizvod te vrste u svijetu.

Injekcijski tretman botoxa traje od 5 do 10 minuta i uz minimalnu neugodnost uboda mikroiglicom nema drugih neugodnosti, a vrlo rijetko se na mjestu uboda može pojaviti manje plavilo kože koje nestaje tijekom sljedećih 24 do 48 sati.

Aplikacija BOTOXA koju mora izvoditi licencirani i educirani liječnik izrazito je sigurna, a sam se botox metabolizira isključivo lokalno na mjestu injiciranja i ne širi se po ostalim dijelovima tijela. S obzirom na to da se ovaj preparat koristi u medicini već duže od 30 godina, te se primjenjuje i u neurologiji i oftalmologiji, njegova primjena u estetskoj medicini samo je pokazatelj sigurnosti ove terapije.

PostupakBOTOX vrlo djelotvorno uklanja bore oko očiju, bore čela, bore oko nosa, kao i bore vrata, a istovremeno podiže obrve, uklanja znakove starenja vrata te u velikoj mjeri može osvježiti i pomladiti izgled lica.

Učinkovito za

Koliko traje
 

Efekt botoxa očituje se nakon 2 do 5 dana, maksimalizira se do 14 dana te se takav održi od 4 do 6 mjeseci, kada se bez ikakvog straha, može ponoviti aplikacija.

NON
 INVASIVE

bottom of page